0 In Tankestrøm

WHY DON’T YOU PUT THAT FUCKING PHONE DOWN?

….Altså bare engang imellem. Som 90’er barn der er opvokset med elektronik (ja bevares, fastnettelefonen og Nintendo Game Boy tæller sgu da også) og den dertilhørende udvikling, er det svært at undgå ikke at være afhængig af nutidens elektronik; TV, Smartphone, Macbook, Tablets, you name it. Elektronikkens evolution har medskabt en kæmpe afhængighed(for at sige det mildt) hos de fleste af os. Alt skal fotograferes, dokumenteres og gemmes på ens memory card. Men hvorfor er hjernens memory card ikke nok? Det er faktisk en smule dobbeltmoralsk af mig at stille spørgsmålstegn til, for jeg er selv typen der hyppigt poster billeder på instagram af ‘alt-og-intet’ og herre gud, det skader sgu da ingen. Det er jo blevet en hobby for de fleste af os. Når jeg er ude og spise med en veninde og vi tager et billede af maden (hvis opstillingen er insta-material vel at mærke), så er det noget som skaber en vis form for hygge, fordi vi begge gør det, men for mig er det ikke et kæmpe must at alt skal dokumenteres. Der er tit hvor jeg har haft en hyggelig aften med en veninde, og vi er ved at nå ved vejs ende, at jeg stopper op et kort sekund og tænker: Gud, jeg har intet postet omkring den her aften?? Og ved i hvad? det gør mig absolut intet. Jeg synes det kan være helt rart ikke at ligge noget op på de sociale medier og udelukkende gøre brug af ens hjernes memory card. Når jeg ikke poster noget, så er det fordi jeg ikke lige har haft lyst. Når jeg poster noget, så er det fordi at jeg har lyst – og det er sådan jeg personligt synes at det skal være. Alt skal ikke dokumenteres, jo hvis du har lyst, så værsgo, men jeg tror virkelig det kan være sundt ikke altid at skulle tage et billede og rent faktisk have de her aftener/begivenheder hvor Smartphonen ikke er i fokus.
Der er selvfølgelig også nætter hvor min veninde og jeg går photo-session amok(hint; nedenstående føler-billeder) og virkelig bare hygger os med at få taget et godt billede(og nok bruger liiidt for lang tid på det), men det skal der også være plads til, ik?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply