0 In Indretning

OM AT PYNTE PÆNT OP TIL JUL

Reklame for no.1 living

Jeg har altid, i hvert fald så længe tilbage jeg kan huske, forbundet jul med at hele hjemmet skulle være et vaskeægte julehelvede. Det skulle helst gerne ligne at julemanden havde kastet op ud over hele stuen med diverse nisselandskaber, lyskæder, drillenisser, juletræer – you name it. I år bliver det ikke sådan. Jeg er jo (åbenbart) en rigtig gør-det-selv-kvinde og har altså forvandlet stuen om til en rigtig ny-renoveret, lækker, personlig stue, som jeg er pisse stolt over. Indretningen har jeg skrevet en del om her på bloggen, men det har blot været i form af den normale hverdagsindretning, så hvordan synes jeg nu at hjemmet skal pyntes eftersom at jeg faktisk er blevet dét ældre og nu har indrettet et hus for mig selv? Jo, jeg synes det skal være mega julet, men den del hvor det nærmest ligner at julemanden har kastet op udover stuen, den del kan vi vist godt gemme væk, hvis i spørger mig. Jeg er derfor gået i krig med at købe NYE pæne juleting så jeg ikke KUN kan pynte op med grimme nisser og gamle ikke-længere-så-charmerende-plastic-juletræer. Der skal nyt til, skal der sgu. Og det er selvfølgelig det vi skal snakke lidt om i dette indlæg.

Jeg har luret lidt rundt på no.1 living’s webshop, hvor de har et hav af varer indenfor bolig- og belysnings-kategorierne, men i denne omgang koncentrerer jeg mig altså primært om hvilke juleting, som jeg personligt gerne vil have fingrene i og hvordan jeg mener, at man kan pynte stuen pænt, men stadig hyggeligt og juleagtigt op til jul.

Hvide stjerner

Jeg synes at de hvide stjerne, som ses hængende på ovenstående væg(ja, det tog også mig 2 sek at se dem) er med til at give et rent og klassisk udtryk, som jeg føler ville gå i godt spænd med de farverige ting – for det er nemlig dén kombination jeg går efter at skabe.

Lille juletræ

Disse faldt jeg pladask for. Jeg synes virkelig de er søde at se på, og generelt set, er jeg bare en sucker for små juletræer.

Fyrfads lysestage

Ugle fyrfadslysestager – behøver jeg at sige mere? Jeg synes virkelig det kunne være så fint og atypisk at bruge som adventskrans!

Lyskæde

Når det kommer til jul er jeg virkelig; jo-flere-lyskæder-jo-bedre-typen, så derfor er denne også med på pynte-ønskelisten.

Grå pyntenisse

Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg har altid synes at julenisser hvor man ikke kan se deres ansigt er ekstrem søde at se på? Det er måske lidt sært, men altså, er i overrasket? I hvert fald er disse nisser nogle jeg meget gerne kunne tænke mig at bruge i min oppyntning, for jeg synes virkelig de er søde og fine.

Hvid julekugle

Dette billede fandt jeg inspiration i, i sig selv. Jeg tror virkelig jeg skal ud og have fat i nogle grene, stille dem i en vase og så pynte med nogle fine julekugler – det er da en fantastisk nem Jule-DIY-idé!

Jeg bliver nok aldrig typen der går i den helt simple retning hvad angår jul, så jeg tænker at jeg stadig vil bruge nogle af de gamle ting, men så blande det med noget i ovenstående stil.
Jeg synes selv ovenstående items er meget julede – men på den stilede og fede måde, hvilket jeg føler ville være en perfekt kombination i forhold til hvad jeg sigter efter. Og ja, jeg glæder mig mega meget til jul, hvis i ikke kunne fornemme det 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply