0 In Mode

OLD-SCHOOL/RETRO-CHICK TRENDEN


Reklame for Zonation Store. I dag skal der snakkes lidt om trends, faktisk én specifik trend der pt. pryder Instagram, We Heart It og sikkert også Tumblr(sidst nævnte gør jeg mig faktisk ikke så meget i). Hele den her trend med at de lidt ældre og klassiske mærker er blevet in “igen”, er jeg virkelig vild med. Jeg elsker det lidt old-school-look. Det skal dog lige siges, at jeg synes også det kan gå hen og blive for påtaget med det her old-school/retro-chick. Det eneste tidspunkt hvor jeg står af, er når det tager overhånd for en person og ALT skal være retro bare for at være retro – Eksempelvis; når en pige render rundt med en Metallica T-shirt, selvom at hun aldrig nogensinde ville høre ét eneste af deres numre, så bliver det lidt for påtaget til mig, men fred være med det – det ville jeg bare ikke synes var fedt. Der skal helst være noget personlighed over det også, i hvertfald i min optik. Lige dén med at rende rundt med et bands navn på brystet, kan jeg sagtens selv finde på, men så er det fordi at jeg både synes trøjen er fed og jeg godt kan stå inde for den musik jeg “reklamere” med, giver det mening? Det kan også være at i tænker at jeg er skør, men altså, så er alt vel som det plejer, ik? 😉

Hele old-school/retro-trenden er fed, men den kan også blive for meget og al for påtaget, og som så meget andet her i tilværelsen synes jeg at det handler om en hårfin balance. For mig handler det ikke om at følge en trend, men at bruge det fra en trend som jeg synes er fedt. Der er intet federe end at være sin egen hvad angår stil, men derfor kan man også stadig have nogle basic-items. Det handler bare om hvordan man selv vælger at style dem. Ser man på et mærke som Fila, så er det også blevet en klassiker i den nuværende trend, og med god grund hvis du spørger mig. Jeg synes Fila er et fedt mærke, som virkelig har nogle fede tidsløse items. Inde på Zonation Store kan i finde et par Fila items, som dog sidder på mandlige modeller, men jeg ved ikke med jer, men jeg har altså altid været ligeglad med hvad der er til kvinder og hvad der er til mænd. Hvis jeg synes at en trøje er flot men den faktisk er beregnet til mænd, så køber jeg den uden at blinke. Jeg må også blankt erkende at jeg også har handlet i H&M’s mandeafdeling et par gange eller to når jeg er faldet over en fed trøje, jeg er bedøvende ligeglad. Så er man ikke underlagt kønsrollefordelingen når der tales om tøj, så kan i meget vel klikke ind og lure rundt i Fila-afdelingen hos Zonation Store 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply