0 In Hverdags liv

NÅR UHYGGEN BREDER SIG – MIN SØSTER VIL IKKE DELTAGE

Ja, hvor dramatisk det så end må lyde, så er det vel det der sker i oktober måned, når stemningen byder på vaskeægte halloween-uhygge. Jeg har faktisk aldrig selv holdt halloween, men i år er en undtagelse og jeg er gået all in;

I år har jeg faktisk valgt at holde halloween-aften hvor temaet er; jo uhyggeligere, jo bedre. Gæsterne (det vil sige; min far, søster, svoger og min egen kæreste) må kun komme ind hvis de er klædt ud – og her er jeg meget striks. Jeg er seriøs når jeg siger, at hvis min søster ikke tropper op i fuld frankenstein kadaver eller det der ligner, så må hun stå udenfor og fryse hele aften, for ind, det kommer hun sgu ikke. Jeg har allerede fået shoppet en del uhyggelige ting til arrangementet – og også bare til at pynte med her i oktober måned. Jeg har dog tænkt mig at vente med at hænge de mest uhyggelige ting op indtil selve halloween-aftenen, da jeg ellers har lidt svært ved tanken om, at hjemmet er fyldt med blod og lig(Ja, jeg sagde jo at jeg går all in) – især hvis jeg skulle vågne midt om natten og skulle gå på toilettet, så skal jeg da nok skrige som en stukken gris hvis jeg, i mit halvt-sovende-søvngængende-natte-renderi, skulle støde ind i et dinglende spøgelse.

Jeg har endda oprettet en begivenhed på facebook i forbindelse med mit halloween arrangement… Og hvorfor så det? Kunne man nok spørge sig selv. Altså, jeg mener; er det virkelig nødvendigt med en facebook begivenhed, når gæstelisten udelukkende består af min nærmeste familie? Ja. sgu. Især fordi jeg så har kunne forklare gæsterne om aftens forløb, på en langt mere detaljeret måde – og kender man mig, så ved man at det er noget jeg sætter en dyd i.
Eksempelvis er der to præmier at hive hjem til dette arrangement. Første konkurrence handler om hvem der er den bedste udklædte(en klassiker), den anden konkurrence, er rent faktisk noget som er skyld i, at min søster har udtalt, at hun ikke vil dukke op til arrangementet.. Jeg har nemlig valgt at igennem hele aftenen kører der en konkurrence som lyder som følgende: Hver gang man skræmmer min søster, giver det 10 point. Formår man at få hende til at græde giver det 50 point. Den der har fået flest point når aften går på hæld, har vundet og hvis formår man at få hende til at give op og tage hjem før tid, er man aftens ultimative champion(det svarer faktisk til at fange The Golden Snitch i Quidditch).
Og når man så ovenikøbet er så sart og skrøbelig som lille frk. Amalie Brohus(det er selvfølgelig kun mig der må tale sådan om hende, ellers uddeler jeg med glæde bøllebank), så kan jeg godt love jer for at det bliver ekstremt, faktisk helt uhyggeligt nemt, at score point i dén konkurrence. Men ja, så i kan nok se at en begivenhed er nødvendig når man har så meget på hjerte som kreative lille mig :-)) *klapper mig selv ihærdigt på skulderen* 

Jeg glæder mig allerede, både til selve halloween stemningen her i oktober som så småt er ved at brede sig, men jeg glæder mig virkelig også bare til mit lille arrangement.

…. Det gør min søster så ikke, heh.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply