0 In Hverdags liv

MIN NYESTE PIERCING

For at svare alle dem der har spurgt på insta, eller, det vil sige: for at svare de tre personer der har spurgt på insta(det lyder bare bedre og mere; se-mig-jeg-er-pisse-vigtig-agtigt, at lade som om der var 481 personer der havde spurgt, ik?), om billederne hvor jeg sidder med en septum piercing, er ægte, må jeg ærligt erkende: den er altså bare fake.
Min nyeste piercing er blot en conch piercing, som altså sidder i øret(jeg nævnte + viste den også i min siden sidst”-video). Indtil videre holder jeg mig til piercinger i ørerne og dén samling er da også så småt begyndt at ligne noget, bevares. Jeg må dog indrømme, at jeg er pænt hooked på septum piercingen alligevel. Det er faktisk en piercing jeg altid har syntes var mere eller mindre utiltalende, men jeg må indrømme at den er vokset på mig her på det sidste, som i; skulle jeg have en piercing i ansigtet var det KLART en septum piercing – især på grund af, at hvis man fortryder, behøver man ikke at frygte at man skulle ende med et grimt ar (ja altså, hvis uheldet skulle være ude) midt i mønten (læs: fjæset), det ville jo så sidde godt skjult oppe i næsen og hvem kigger dér? Altså udover ens veninder når man lige laver den charmerende “grotte-tjek”.
Men ja, ovenstående billeder er altså en blanding af, at jeg gerne ville se hvordan det så ud på mig selv med sådan en septum piercing, men da billederne faktisk blev skide gode/cute/you-name-it (ja, jantelov eksisterer ikke her) var det blot en dårlig undskyldning for at vise jer dem 🤗🤗

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply