0 In Mode

DRESS THE BIRD – VINTAGE SHOPPING ONLINE

(Dette indlæg er sponsoreret)

Okay, spørg mig om jeg kan lide følgende: Vintage tøj? Ja! Online shopping? Ja! Og så kan jeg da lige fortælle mig selv (jaja, også jer.. bevares) that it’s my lucky day. Dress the bird er netop disse to ting; online shopping + vintage-/retro-inspireret tøj.
Jeg har før snakket om den her retro-trend på bloggen, hvor jeg erkendte min egen begejstring men også i høj grad om hvor hurtigt jeg synes det kan tage overhånd. Nå det er sagt, så synes jeg personligt at den gyldne mellemvej ligger i at blande tingene. Dét er virkelig den perfekte kombination for mig. At blande det gamle, med det nye og noget personligt – dét er lige min kop te(uden sukker, tak..).

Jeg ville egentlig bare lige poste et par enkelte items fra deres hjemmeside så i kan få en lille smagsprøve på hvilke godter der gemmer sig hos dress the bird. Det er dog et must at være til de mere gammeldags trends – da stilen er meget 50’er inspireret. Så dét skal man altså lige være til for at finde dette interessant, men sådan er det jo med alt ik? Altså, at det skal falde i én bestemt smag for at fungere. you know what I mean
Prikket kjole

Skjortekjole

Buksedragt

 

Husk at i selv kan lure rundt blandt alle deres vintage-inspireret items lige her.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply