0 In Makeup/ Youtube

CORPSE BRIDE // HALLOWEEN MAKEUP (VIDEO)

Halloween nærmer sig med hastige skridt, og jeg skal jo holde halloween-fest for min tætteste familie(ja, man kan godt kalde det for en fest selvom at man kun er 5 personer og én pomeranian), hvilket jeg også skrev et indlæg om forleden (læs eller genlæs det indlæg her). I den forbindelse skal jeg jo klædes ud, og jeg har for længst fundet ud af hvad jeg ville være, nemlig Emily fra Corpse Bride-filmen. Jeg valgte så at købe de produkter jeg skulle bruge, i Panduro Hobby og Normal – så ja, fokus var ikke kvalitet, men netop at jeg ikke skulle ud og bruge et hav af penge på at male mig selv blå i ansigtet for én aften. Det gad jeg bare ikke. Nedenstående video er altså mit bud på Corpse-Bride-halloween-look lavet på et billigt budget. Mangler i selv inspiration til hvad i skal være til Halloween, så kunne dette være et bud. Jeg mener i hvert fald at hvis jeg kan finde ud af dette look, så kan i også 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply