0 In 10 ting

10 SKÆVE TIL KAMILLA BRUN

I dag giver jeg ordet videre til en anden blogger, nemlig; Kamilla Brun. I dette indlæg vil i kunne lære Kamilla lidt at kende, jeg har nemlig stillet hende 10 lidt sjove/skæve spørgsmål, så læs med hvis det lyster. Smut også meget gerne ind på Kamillas blog og læs med når jeg svare på 10 skæve spørgsmål hun gav mig. Nu vil jeg forlade dette indlæg og give ordet videre til denne smukke, talentfulde pige:


Jeg hedder Kamilla og er livsstilblogger, dog med en hang til beauty, og jeg blogger på kamillabrun.com – Jeg er 22 år gammel, er uddannet makeupartist og arbejder for mærket Make Up For Ever. Jeg er nordjyde, da jeg er født og opvokset i Skagen, men bor nu i hovedstaden og jeg elsker det!

 1. Hvorfra kom din interesse til at starte en blog?
  Jeg startede egentlig med at ville have min egen youtube-kanal, men da jeg som 14-årig prøvede at begive mig ud i engelsktalende videoer, droppede jeg det hurtigt igen, da jeg ikke kunne sproget ordenligt. Da jeg så blev ældre, begyndte jeg at læse blogs og interessen for at starte min egen blev større og større, så derfor besluttede jeg mig en dag at lave min egen blog. Jeg blev nok interesseret i at starte min egen, da jeg elskede det online univers og fandt inspiration der hver dag OG stadig gør!
 2. Hvad er dit yndlings makeup mærke? 
  Det er et svært spørgsmål! Jeg elsker jo at bruge en masse forskellige mærker! Jeg tænker det er Mac eller Make Up For Ever. Jeg har arbejdet for Mac og arbejder nu for Make Up For Ever, så jeg ved en del om produkterne, hvilket gør at det bliver mine Go-tos.
 3. Hvad laver du ofte når du kommer hjem fra arbejde?
  Oftest er jeg ret træt, så enten sætter jeg mig ind i sengen og ser netflix eller youtube ellers arbejder jeg på min blog. Hvis ikke jeg gør noget af det, snakker jeg nok med mine forældre eller søster fra norden, som altid gerne vil høre hvad jeg går og laver i det store København.
 4. Kaffe eller Te? 
  Helt klart kaffe! Min morgenkaffe er noget af det bedste!
 5. Hvis du skulle beskrive dig selv med tre ord, hvilke ville du så bruge? 
  Betænksom, fjollet, venskabelig.
 6. Har du nogle dyr? 
  Nej, men jeg har haft kaniner da jeg var barn.
 7. Kan du stå på hænder? 
  Ja, det tror jeg stadig at jeg kan. Dog har jeg ikke gjort det i mange år nu.
 8. Hvad er din yndlings serie? 
  Pretty Little Liars må nok være den der topper.
 9. Hvad er det pinligste du har gjort?
  Åh, jeg har nok gjort en masse pinlige ting. Den sidste pinlige ting jeg kan komme i tanke om, var nok da jeg skulle besøge Sephora i frederiksbergcentret, jeg havde kun arbejdet for Make Up For Ever i en til to uger og skulle ud og se hvordan det hele fungerede i denne Sephora butik. Der gik en rengøringsmand og vaskede gulv og et par gange, følte jeg mig lidt som bambi på galt is, for gulvet var virkelig glat, når hr. Rengøringsmand havde vasket. Jeg stod og snakkede med en kollega og derefter skulle jeg ud og se personalerummet, jeg vender mig om og bum så var Kamilla nærmest i Split på gulvet. Heldigvis har jeg ret meget selvironi, så episoden synes jeg selv var ret sjov, men også pinlig overfor mine nye kollega.
 10. Hvor ser du dig selv om 5 år?
  Jeg ser gerne mig selv som selvstændig karrieremæssigt. Så vil jeg gerne have fundet mig en dejlig kæreste, have egen lejlighed og måske en baby på vej med min fremtidige kæreste.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply